Jadinda kind van de bergen deel 18

Jadinda kind van de bergen deel 18

Achter het restaurant waren de woningen van de voormalige zwervers een juweeltje om te zien, kleine huisjes in vrolijke kleuren met blije bewoners. Het leek wel of ineens de wind de goede kant op blies voor al deze mensen en ook voor Paolo de eigenaar van het restaurant, het ging zelfs zo goed dat Paolo plannen had om meer vestigingen te openen en zo doorstroming kon bewerkstelligen. Er waren werkers bij die veel in hun mars hadden, door ellende in hun leven was het even goed mis gegaan, maar ze bloeiden weer op en met een eigen restaurantje zouden ze weer vrij zijn en geholpen en dan konden mensen die nu op straat sliepen weer in een klein huisje en dan zou Paolo ook die mensen weer op de been helpen, ja, de plannen waren prachtig. Maar de ex van Paolo die vreselijke inhalige vrouw was getipt door haar kennissen dat het zo ging goed met Paolo, ze rook geld en schakelde een advocaat in, was ze dan vergeten dat ze de man uitgemolken achter had gelaten?

En ondertussen alsof de ellende  met de ex niet genoeg beroering zou brengen, trof The Hoi, voorbereidingen om een geïsoleerd kamertje te maken. Eerst had hij gedacht dat de kelder een goede oplossing was, maar de kelder had een raam aan de kant van het restaurant en dat leek hem toch te gevaarlijk. Hij liet wanden brengen van geluiddempend materiaal en in de nachtelijke uren timmerde hij een verstopplaats als een kluis.

Hij had een gore lach op zijn lippen, hij genoot vooraf al als hij dacht wat hij allemaal met het buurjongetje zou doen. Hij moest alleen een list bedenken om het jongetje te lokken, iets wat het jongetje niet kon weerstaan. Daarom stond hij vaak overdag te gluren achter zijn verrekijker. Het viel zelfs zijn schaarse klanten op.

Trudy Den Herder.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

 

11 gedachten over “Jadinda kind van de bergen deel 18

 1. Mensen die niks hebben doen vaak hun bet om er toch iets van te maken.
  Maar helaas ook Paolo heeft zo zijn tegenslagen.
  De concurrent is meer dan een concurrent. Hans

  Je zorg is uitgekomen Aretha Franklin is overleden, een pracht vrouw in de muziek geschiedenis.

  Like

 2. Ja, zo is dat.

  Op de radio nu allemaal liedjes van haar, ben zo verdrietig, maar dankbaar dat ik altijd heb mogen genieten van die mooie stem. Ja, niet te bevatten dat we er allemaal aan gaan. Houd moed, muziekman.

  Like

  1. Ze is een icoon uit onze jeugd, vond het zo mooi het concert.
   Ze verenigde alle mensen samen.

   ot, nee ga niet stoppen hoor, had gewoon een dipje en van me afschrijven helpt.

   Geliked door 1 persoon

   1. Nu krijgt dat filmpje dat je me gaf nog meer waarde, ben er zo blij mee. Nou gelukkig maar, maar pas goed op jezelf, het gaat er om, dat je er zelf plezier aan beleeft, verder kan de wereld ontploffen, want als het er op aankomt staan we allemaal alleen op de wereld, dus zorg goed voor je zelf en maak plezier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s